URGENT

Bermán tornarà a ser el cap de llista del PP a PLF

Compartiu aquesta història

L’actual president del PP al nostre poble, Óscar Bermán, tornarà a encapçalar la llista popular per optar a l’alcaldia de PLF a les eleccions municipals d’aquest proper mes de maig.

Això ho va anunciar als militants i simpatitzants que es van reunir a finals de l’any passat en el tradicional sopar de Nadal que la formació palafollenca va fer en un concorregut restaurant local.

Bermán serà el cap de llista del PP per 5a vegada consecutiva, després que es presentés per primer cop l’any 95. No va ser, però, fins l’any 99, que els populars van aconseguir entrar al consistori amb la persona del propi Bermán que ha estat a l’Ajuntament des de llavors. El PP va aconseguir els millors resultats locals fa 4 anys. Llavors es van situar com a 2a força al consistori palafollencs amb 2 regidors.

Segons expliquen els populars en un comunicat de premsa, Bermán va fer una intervenció parlant sobre els “valors, les aspiracions i els sentiments”. A més es va projectar un vídeo on es parlava dels “ideals i alguns projectes futurs” dels populars a PLF i ressaltant valors com la responsabilitat, coherència i proximitat.

Amb l’anunci de Bermán, ja són 2 els candidats oficials a les properes eleccions, després que ERC ja presentés el seu candidat Francesc Alemany que repetirà per 2a vegada com alcaldable.

El sopar de Nadal del PP va comptar amb un professor de Criminalística de la Universitat de La Laguna i del fundador del Foro Europa 2001, entitat que recentment ha condecorat a Bermán amb el premi Ciutadà Europeu. Tots dos van lloar la persona i la tasca política de l’ara candidat del PP de PLF.

Bermán rodejat per alguns dels guardonats durant el sopar de Nadal del PP. Foto: Facebook Óscar Bermán
Bermán rodejat per alguns dels guardonats durant el sopar de Nadal del PP. Foto: Facebook Óscar Bermán

L’acte va comptar amb l’actuació d’un humorista i del Cor Rociero Romero Verde, que va rebre també un guardó del Foro Europa 2001.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics