URGENT

RP prepara una programació familiar per aquest Nadal

Compartiu aquesta història

Avui divendres els programes d’aquesta emissora agafaran unes petites vacances fins passat reis. Una aturada per festes que la ràdio aprofitarà per musicar el Nadal amb programes musicals especials, al costat de programes de resum de l’any que ja s’acaba.

El primer programa especial serà dilluns. A partir de les 9 del matí estarem pendents del sorteig de la grossa de Nadal de la Loteria Nacional. A banda d’informar dels principals premis i dels llocs on ha tocat la grossa, farem un repàs a les activitats que es faran per aquestes festes a la nostra vila, mentre us donem idees de menús per les festes, trucs de vestimenta o de protocol a l’hora de parar la taula.

El programa s’allargarà fins la 1 del migdia. Però durant les festes també hi haurà especials dels programes de la ràdio com el que dilluns oferirà l’En Joc, amb el resum de l’any a nivell esportiu.

El despertar de PLF de Nadal s’emetrà el dia 28, en el seu horari habitual amb la Maria Fenoll i els compays d’altres emissores locals.

Els dies més senyalats emetrem una programació especial. La nit de Nadal i el dia 25 hi haurà un especial de música nadalenca,per acompanyar les reunions familiars, mentre que la primera matinada de l’any emetrem una sessió de música especial per donar la benvinguda al 2015.

El dia 5, RP serà l’emissora oficial de la cavalcada dels Reis Mags a PLF. Així serà l’encarregada de sonoritzar la rua de ses majestats.

L’endemà, la ràdio vol acompanyar als més petits al dia de reis amb una selecció de música infantil i de pel•lícules d’animació.

Podreu consultar la programació especial al nostre web

El dia 8, com cada any, es reprendrà la programació habitual de la ràdio amb la reincorporació de tots els programes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics