radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » El Juga Juga d’aquest any perd un dia

El Juga Juga d’aquest any perd un dia

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 601 0

 

Si en les últimes edicions s’havien fet 7 dies, enguany se’n faran 6, ja que només es faran en els dies d’entre setmana. Així enguany, aquesta activitat nadalenca es farà el 29 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener amb l’horari habitual de 10.30 a 13.30 i a les tardes de 16 a 20h. Els responsables de l’activitat expliquen que al cap de setmana baixava molt l’afluència de participants i que l’activitat se’n ressentia. Per això s’ha decidit no obrir el cap de setmana, però sí fer-ho el dia 31, en el que tradicionalment no hi havia juga-juga. Ho explica Jordi Fitó, tècnic d’esports de PLF.

De nou el juga-juga estarà dividit en dos espais. Les activitats pels més petits, d’entre 3 i 6 anys, es faran al gimnàs de l’escola Mas Prats, mentre que els més grans, entre els 6 i els 12, tindran les seves activitats programades al Palauet de PLF.

Durant els 6 dies de realització, en el juga-juga es faran diferents activitats com manualitats, inflables, jocs gegants i activitats especials com circ, figures amb globus o la visita dels patges reials, a la vigília de la cavalcada dels Reis Mags.

Fitó explica algunes de les activitats previstes de forma regular a cada espai i es especials que es faran en dies puntuals.

El que sí manté el parc infantil de Nadal d’enguany és el preu, que continuarà sent de 3€ per dia. El que desapareix és l’abonament que havia estat en funcionament en els últims anys, pel que qui vulgui participar al juga-juga haurà de comprar l’entrada diàriament en qualsevol dels dos centres.