URGENT

Marigó medita abandonar la política

Compartiu aquesta història

L’actual alcalde de Blanes i candidat a la reelecció pel Partit Socialista, Josep Marigó, no té clar si continuar la seva carrera política o bé abandonar-la.

Diferents diaris ho publiquen avui i, citant fonts properes als socialistes, afirmen que les darreres querelles que li han presentat han cansat l’ànim del batlle, tot i que de moment en tots els casos han estat desestimades o arxivades. També els 16 anys a la primera línia del partit socialista blanenc l’han desgastat i per això tot sembla indicar que està rumiant la seva continuïtat política. Avui anunciarà si continua o renuncia com a cap de llista per a les eleccions municipals del 24 de maig.

Si finalment els rumors es confirmen i Marigó cedeix el pas, tot sembla indicar que l’actual regidora de Cultura, Festes i Gestió Administrativa, Lara Torres, podria ser la candidata escollida per Marigó per a un possible relleu. En tot cas, aquesta hauria de ser ratificada en una executiva local amb una votació dels militants.

Marigó anunciarà el seu futur polític aquest vespre en una executiva del partit.

Per la seva banda CiU va confirmar ahir a Joaquim Torrecillas com a cap de llista dels nacionalistes pel mes de maig.

Qui també ha confirmat la seva candidatura al municipi veí és la CUP.

La candidatura de l’esquerra independentista ha decidit repetir a les properes eleccions municipals amb un nou cap de llista. Serà Jaume Pujadas. La Cup també sospesa presentar-se en d’altres municipis propers com Malgrat de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics