URGENT

Derrotes dels equips de bàsquet de PLF aquesta última jornada

Compartiu aquesta història

No ha estat un bon cap de setmana pels diferents i principals equips de bàsquet de l’Associació Esportiva de PLF.

El sènior ha caigut a la pista del Palafrugell i de 12 punts; 73 a 61. És la 7a derrota de la temporada que els obliga encara a romandre a la part baixa de la classificació. Actualment són 13s amb 4 victòries. El sènior de bàsquet acabarà l’any rebent a casa al líder, la Cellera, que només ha sumat 2 derrotes en el present campionat.

El sots 21 va caure també a la pista del Nou Caules, 56 a 48. L’equip no acaba de trobar el camí de la victòria i suma una nova derrota aquesta temporada. Dels partits jugats només n’ha guanyat 1 i ocupa la 13a plaça a la taula classificatòria. Aquest proper cap de setmana jugarà al Palauet contra l’Hostalric, 7e amb 5 victòries i 5 derrotes.

Més contundent ha estat la derrota del cadet masculí a la pista del Silenc. El líder no va patir per atropellar al PLF, 108 a 48. 6a derrota dels palafollencs que són 10s. No acabaran l’any amb un partit senzill, perquè la visita dels tercers classificats, l’Hostalric, tampoc serà fàcil pel cadet.

Per últim el cadet femení també ha caigut aquesta setmana a casa. Ho ha fet de 3 punts contra el Vall d’en Vas, que va marxar del Palauet amb una treballada victòria.

Les noies del PLF continuen sent l’equip més ben classificat del club local. Són 6s i aquest proper cap de setmana jugaran ala pista del Farners que són les 5s a la classificació amb una victòria més que les palafollenques.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics