URGENT

PLF recull, de moment, 1600€ per la Marató

Compartiu aquesta història

Les diferents activitats organitzades ahir entorn a la causa solidària de la tv catalana va mobilitzar a molts palafollencs.

El matí, la plaça de Poppi era un continu anar i venir de gent que gaudia de les diferents activitats programades per recollir, directa o indirectament, fons per la investigació de les malalties del cor.

La Fira TotCanvi va reunir 40 parades que entregaven els 3€ d’inscripció per la Marató. En total 120€ entregats a la causa. La xocolatada de l’Associació de Pares i Mares de l’Escola de Música va recollir 321€, mentre que el vermut solidari del Casal de l’home va aconseguir recollir 400€ més.

El matí es va tancar amb més 800€ recollits. La tarda de diumenge en la que es fa la Marató, és sinònim de la Quina de la Puput, que des de fa uns anys també busca fons per la causa solidària de la tv. Ho fa dedicant-hi un parell de tirades. Una per cortesia de la Penya Barcelonista i l’altre de la pròpia Puput. Entre les dues es van recollir 750€, ja que és una activitat amb molta participació popular.

A tota aquesta recaudació, que ja s’enfila als 1600€, caldrà sumar-hi encara el que es recolli a la biblioteca municipal amb la campanya “Fes que la biblioteca bategui”. Des de fa unes setmanes i fins el dia 2 de gener es poden comprar llibres i revistes antigues a la biblioteca al preu d’1€, uns diners que aniran directes a la Marató. A banda es poden fer donacions directes a la biblioteca.

Ahir la Marató va recollir prop de 9 milions d’€ en el programa especial de TV de més de 15 hores de durada i que mobilitza a gran part de la societat catalana.

 

Foto de Portada: vista aèria de les activitats de la Marató de TV3 a PLF ahir al matí. PRAIR

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics