radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » L’Amateur és més líder després de guanyar a l’Anglès

L’Amateur és més líder després de guanyar a l’Anglès

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 680 0

L’equip suma una nova victòria, la 13 en 14 partits, després d’imposar-se a l’Anglès per 0 a 2. Els de la Selva eren 2s a la taula i per tant un competidor directe dels palafollencs de cara a un possible ascens a la 2a catalana.

Un primer gol de Loren, de penal, al minut 36 va obrir la llauna i ja a la segona part Camacho va sentenciar un partit que va comptar a força espectadors palafollencs que es van desplaçar al camp de l’Anglès. Amb el xiulet final, l’eufòria va esclatar , perquè aquesta victòria és un pas de gegant en les aspiracions d’ascens de l’equip que està signant el millor inici de temporada de la seva història. En 14 partits només ha cedit un empat i encara no coneix la derrota.

És líder amb 40 punts, dels 42 possibles, i a 7 del segon classificat, que ara és el Blanes.

Celebració del 2n gol del PLF. FOTO: Sergi Vargas/GolCat

Celebració del 2n gol del PLF. FOTO: Sergi Vargas/GolCat

El proper partit serà a casa i contra el St Antoni, 11è classificat amb 16 punts.

A l’altra costat de la balança hi ha el cadet que ha caigut aquesta setmana a casa del Llança per un contundent 8 a 0. Inapelable derrota de l’equip que continua penultim amb 0 punts. La propera jornada jugaran contra els 4ts, el Palamós.

L’aleví encara ha patit una derrota més contundent. Va ser contra el Cristianenc i per 12 a 1. El gol de l’honor del PLF el va marcar Óscar al minut 56. El gol suposava l’11 a 1.

Ara l’equip és 13è amb 7 punts i jugarà contra els 5s, La penya barcelonista de Lloret, que té 16 punts.