URGENT

Conveni entre la Generalitat i l’Ajuntament per rebre 180 mil€ per actuacions al castell

Compartiu aquesta història

No es tracta de cap subvenció nova sinó dels diners que l’Ajuntament fa anys que espera i que provenen de les obres de prolongació de l’autopista entre PLF i Tordera.

Acesa, l’empresa concessionària de la via i que va fer les obres, ha d’aportar un 1% del cost dels treballs que es destinaran a actuacions culturals. Així a PLF li pertoquen uns 180 mil € que el consistori dedicarà a fer actuacions al castell. En concret es vol millorar els accessos i arreglar el pati d’armes de la fortalesa.

Acesa fa anys que va pagar aquest import a la Generalitat, que feia de mitjancera, però els diners encara no han arribat al nostre poble.

Ara el conseller de Territori de Sostenibilitat, Santi Vila, i l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, han signat un conveni per transferir aquests diners al consistori.

Aquest conveni serà un dels punts del ple municipal d’aquest vespre a l’Ajuntament de PLF.

Un ple amb un total de 10 punts, on a banda d’aquest conveni també es tractarà la modificació de l’ordenança sobre les condicions de les voreres i els guals.

El ple és ordinari i acabarà amb els precs i preguntes primer dels regidors i després del públic assistent a la sala de plens.

La sessió començarà a les 8 del vespre i serà transmesa en directe per aquesta emissora.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics