URGENT

El PSC critica la baixada d’inversions al Maresme a la proposta de pressupostos de la Generalitat

Compartiu aquesta història

Fa tant sols uns dies, el govern català presentava els pressupostos per l’any que ve. Una proposta que encara no compta amb els suports necessaris per tirar endavant i que segons els socialistes “malmeten l’Estat del Benestar i denuncien una baixada de la inversió social fins a nivells de l’any 2004. El PSC del Maresme recorda que els darrers informes de la OCDE insisteixen en l’augment de la desigualtat al nostre país i la pobresa que ja afecta ja a 1 de cada 4 catalans.

Els socialistes asseguren que les polítiques de reactivació econòmica continuen disminuint, tant les que fan referència al foment per l’ocupació com les de recerca o innovació.

D’altra banda, la diputada Alícia Romero i el Primer Secretari de la Federació del Maresme, i alcalde de Pineda, Xavier Amor, han denunciat el que consideren falta d’inversió al Maresme per l’any que ve. Afirmen que és la comarca de tota la zona metropolitana on més es redueix l’aportació per part del Govern de CIU.

Diuen que prenent de referència els darrers 5 anys, el Maresme és el territori on més es disminueix la inversió passant de 103M€ al 2010 a 16M€ per l’any vinent. Per tant, una reducció del 84%, mentre que afirmen que altres comarques metropolitanes redueixen en menys mesura les seves inversions o bé, fins i tot, l’augmenten.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics