URGENT

Torna la Fira d’Artesania i Complements de Nadal

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte el centre de PLF tornarà a acollir una nova edició d’aquest certamen que preveu la presència d’una 60a de parades d’artesans que ja han confirmat la seva presència a la fira.

Enguany la fira s’oferirà entre els carrers Major, Av Costa Brava i part de Francesc Macià i es podran trobar tota classe de productes típics de Nadal, com ara tions, pessebres, decoració nadalenca i d’altres elements per aquestes festes que vindran.

A banda també s’esperen parades d’artesania durant tot el dia ja sigui d’alimentació, amb coques, pa o embotits, o roba, joguines i d’altres.

La fira d’artesania i complements de Nadal, que és la més antiga de les que es fan a la nostra vila, es fa sempre l’últim dissabte de novembre. La d’aquesta setmana serà la 15a edició d’aquesta fira que s’ha consolidat a la nostra població per ser la més veterana i nombrosa. Ho explica el president de l’Acep, Francesc Tresserras.

Enguany, el certamen coincideix amb el Ioga Day. Una jornada oberta de ioga amb un caràcter solidari, ja que es recullen fons per a Amnistia Internacional en benefici de les dones i nenes que pateixen al món. A banda de la classe de ioga també hi haurà una exhibició de dansa del ventre.

Aquesta fira l’organitza l’Acep per tal de dinamitzar el comerç de la nostra vila i compta amb la col•laboració de l’Ajuntament i de RP.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics