URGENT

El Gran Recapta arriba aquest cap de setmana també al Maresme

Compartiu aquesta història

 

Es tracta d’una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte està impulsada pel Banc dels Aliments i el seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col•laboració continuada amb els Bancs d’Aliments durant tot l’any.

Els dies 28 i 29 de novembre milers de voluntaris es mobilitzaran per recollir les donacions a diferents supermercats . Els principals aliments que es necessiten són llegums secs, oli, llet, llaunes de conserva de peix i aliments infantils. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones i amb una llarga caducitat.

Mitjançant el conveni signat entre el Consell Comarcal i el Banc dels Aliments, tota la recollida que es faci al Maresme es guardarà en les instal•lacions del consell des d’on s’anirà distribuint a les entitats de cada municipi que seran les encarregades de fer-los arribar a les famílies més necessitades. Aquesta és una novetat respecte a edicions anteriors en les quals es centralitzava l’emmagatzematge i distribució a Barcelona. Fent-ho a nivell comarcal, s’estalvien recursos i s’assegura una distribució més ràpida.

Tant el Consell Comarcal com el Banc dels Aliments animen la població a participar els dies 28 i 29 de novembre en el Gran Recapte 2014.

En aquest sentit, com ja va passar l’any passat, a PLF no hi ha cap centre de recollida i els que hi vulguin participar caldrà que es desplacin fins a supermercats i hipermercats de Malgrat, Blanes o Tordera.

Es pot consultar els centres de recollida al web granrecapta.com

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics