radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » La fundació del Molí rep una subvenció per al seu projecte de “Cosir per Estrenar”

La fundació del Molí rep una subvenció per al seu projecte de “Cosir per Estrenar”

COMPARTEIX-HO
, / 727 0

La fundació del Molí d’en Puigvert és una de les 6 beneficades pel programa d’ajudes i subvencions de Bankia que destina en total 76.500 €.

Aquests diners s’han de destinar a programes d’integració laboral, capacitació assessorament i orientació laboral per a persones en discapacitat.

L’entitat palafollenca destinarà els 9 mil € que rebrà a un projecte nou. Es tracta de Cosir i Estrenar, una idea que vol aprofitar la roba amb tares per a un nou producte. Unes caixes que inclouen les peces de roba amb tares i un kit per cosir. Ho explica Miquel Angel Ruiz Gerent de la Fundació Molí d’en Puigverd.

Aquest producte fa temps que funciona i davant de l’exit es vol ampliar la zona de manipulació i la creació d’un espai web on vendre també aquestes capses de manera global.

D’altra banda, a tot Espanya hi ha una 40a d’ONG que es veuran beneficiades d’aquestes ajudes de Bankia, de les quals hi ha aquestes 6 a Catalunya. A banda de l’entitat palafollenca, també hi ha una altra entitat de la comarca. Es tracta de la Fundació Privada El Maresme, però també han rebut diners la Fundació La fageda, o la Fundació Baix Montseny de St Celoni.