URGENT

Enxampen 4 menors que entraven als hotels de Lloret per robar als turistes

Compartiu aquesta història

Entre el 25 d’agost i el 2 d’octubre, els hotels de Lloret de Mar van començar a viure un degoteig de robatoris a l’interior d’habitacions.

Es dedicaven a fer incursions als hotels de Lloret de Mar per robar les pertinences als turistes que s’hi allotjaven. La banda entrava a les habitacions després de forçar-ne el pany i, un cop a dins, arreplegaven tot allò de valor que hi trobaven. En un mes i escaig, van cometre cinc robatoris i van aconseguir un botí d’uns 2.600 euros i alguns rellotges, tauletes electròniques, mòbils i càmeres de fotografiar.

Els agents els han pogut atrapar gràcies a les càmeres de seguretat d’alguns hotels on van entrar a robar,i que els van gravar en plena feina. Els joves, que tenen nombrosos antecedents, han de passar a declarar davant la fiscalia de menors.

Els mossos van recollir fins a 5 denúncies per a robatoris de les mateixes característiques.

Els lladres entraven per la porta de l’hotel, accedien als passadissos de les habitacions, n’escollien una on no hi hagués ningú, forçaven la porta i agafen tot allò que podien de l’interior.

En tres dels robatoris, els quatre menors van actuar conjuntament, mentre que en els dos restants, només hi van prendre part dos dels joves.

Segons fonts policials, es tracta d’una banda formada per quatre menors, tots veïns de Lloret de Mar i amb nombrosos antecedents. Els joves tenen nacionalitat espanyola, romanesa i polonesa.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics