radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Els municipis es bolquen a arreglar carrers

Els municipis es bolquen a arreglar carrers

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 678 0

PLF, Blanes o Pineda ja tenen a punt els seus projectes per millorar alguns carrers de la localitat.

El nostre municipi ja té aprovades la rehabilitació i millora dels carrers de Baix, Girona i Capdevila.

A grans trets el carrer de baix seguirà el model del carrer Major, amb plataforma única i només de baixada. Els carrers Girona i Capdevila ampliaran una de les voreres i es millorarà l’espai amb arbres i mobiliari urbà, prioritzant als vianants.

No només PLF ha posat la seva mirada als carrers del municipi com a accions prioritàries aquest final de mandat.

Blanes, al setembre, va aprovar la inversió de prop de 2 milions d’€ destinats a una campanya de millora d’asfaltat i de clavegueram d’algunes vies a petició de l’empresa d’Aigües de Blanes. El procés d’adjudicació es farà amb caràcter d’urgència per poder començar les obres al tombant d’any. Ara fa un any la ciutat va destinar 100 mil€ en arreglar alguns carrers. L’última gran campanya de pavimentació a la ciutat va ser just abans de les eleccions del 2011.

A Pineda, la Junta de Govern Local ha aprovat inicialment un nou pla per asfaltar carrers per valor de 820.000€. Es tracta d’un pla per millorar la mobilitat i els accessos a diferents carrers del centre, Poblenou i al barri de les Creus.

Malgrat no té previst cap actuació especial pels propers mesos, però fa un any va engegar una campanya global d’asfaltatge de diferents carrers del municipi per valor d’uns 200 mil € i no en descarta fer actuacions puntuals en els propers mesos.