radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Cocodril Club
Albert Malla
Diumenge, 12:05-13:00
Inici » Els mitjans locals, com Ràdio Palafolls, han rebut el Premi Nacional de Comunicació

Els mitjans locals, com Ràdio Palafolls, han rebut el Premi Nacional de Comunicació

COMPARTEIX-HO
, / 615 0

Aquest passat vespre La Xarxa de Comunicació Local ha volgut reunir les televisions i ràdios que en formen part en una trobada per celebrar la concessió del Premi Nacional de Comunicació.

La trobada ha arrencat amb el discurs del president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, que ha posat de manifest que els mitjans locals són una “eina necessària i insubstituïble” i representen “la força del món local”. El conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, ha remarcat que ja tocava “reconèixer la feina dels professionals de la comunicació local”, mentre que el secretari de Comunicació de la Generalitat, Josep Martí, ha afegit que el Premi Nacional de Comunicació “avala la feina de La Xarxa i els mitjans locals” en la comunicació de proximitat.

El premi ha estat atorgat ales ràdios i tv que formen part de la Xarxa, entre elles aquesta emissora que ahir recollia una reproducció del guardó, que premia el sector de la comunicació local, que tot i les dificultats continua vertebrant les seves localitats.

 

El pati del Museu Frederic Marès ha estat l’escenari de la trobada, en què La Xarxa ha concedit una rèplica dels guardons als representants de les 200 ràdios i televisions adherides a la plataforma.