URGENT

Reobre l’escola de Pares i Mares de PLF

Compartiu aquesta història

Començat el curs escolar, l’àrea d’ensenyament de l’Ajuntament ha tornat a posar en marxa l’Escola de Pares i Mares, un servei que fa anys que funciona al nostre poble i que vol ajudar i orientar als pares en diferents aspectes relacionats amb l’educació dels seus fills.

Ho fa a través de xerrades que tenen com a objectiu tractar temes d’especial interès per ajudar a resoldre dubtes i oferir informació que pugui ser útil i interessant en la tasca d’educar els fills.

La primera trobada de l’escola serà la propera setmana amb una xerrada per tractar Com ajudar els fills a estudiar (i fer la feina de l’escola), en la que es donaran pautes i exemples per saber què és el millor en aquest cas si ajudar, donar suport o simplement fer companyia.

Aquesta xerrada l’oferirà l’especialista Juanjo Fernández.Ho explica la psicopedagoga i coordinadora de l’escola de Pares i Mares, Maria Elena Tolosa.

Les xerrades, que són gratuïtes, tindran lloc a l’escola Les Ferreries (entrada posterior del centre) a les 19.30 h.

Més enllà de les xerrades, l’escola de Pares i Mares també ofereix la possibilitat de fer consultes personalitzades amb entrevistes directes amb la responsable per tal de tractar temes de forma individual i més específiques.

En aquestes trobades es poden tractar diferents assumptes que preocupen als pares. Des del menjar, la son, l’escola i els amics fins a les dinàmiques internes de la família.

Aquesta atenció personalitzada es pot sol•licitar de forma gratuïta i es concerta la trobada amb la psicopedagoga responsable del servei.

Des de la seva posada en marxa, l’escola de Pares i Mares ha anat guanyant popularitat i són moltes les persones que s’hi adrecen a les xerrades mensuals o a les atencions individuals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics