radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Reparteixen petits puzles de PLF entre els estudiants que participen en activitats ambientals

Reparteixen petits puzles de PLF entre els estudiants que participen en activitats ambientals

COMPARTEIX-HO
, / 750 0

El Palauet d’Isizaki, la biblioteca d’Enric Miralles i el castell medieval de PLF ja tenen la seva versió de puzle.

L’ajuntament de PLF ha transformat aquests elements característics de la nostra vila en petits trencaclosques de 20 peces que, de moment, serveixen per gratificar la participació dels estudiants de les dues escoles de PLF que van participar de l’última Setmana per la Mobilitat Sostenible i Segura.

En total s’han fet un miler de puzles dels que ja s’han repartit uns 600 a alumnes de primària. La resta s’aniran repartint en d’altres activitats entorn a la sostenibilitat que anirà organitzant la regidoria d’educació de PLF.

Rere dels puzles, un cop muntats es pot llegir el lema de la campanya medioambiental i educativa que s’està duent a terme al nostre municipi: “PLF sense presses ni sorolls”. Una frase que acompanyarà les accions medioambientals que es facin al nostre municipi.

De moment només hi ha puzles d’aquests tres edificis; Palauet, biblioteca i castell, però la intenció del consistori, davant de l’èxit i l’acceptació dels alumnes, ja s’està treballant en crear trencaclosques d’altres edificis i serveis de PLF per acabar creant una petita col•lecció que s’aniran lliurant en diferents campanyes i activitats tant culturals com medioambientals.