URGENT

Impulsen la creació d’un grup de suport per a cuidadors de persones amb dependència

Compartiu aquesta història

 

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament promou la creació d’un grup de suport per a cuidadors no professionals.

Es tractarà d’un espai pensat per els cuidadors de persones amb dependència en el que poder compartir experiències, pensaments, coneixements, inquietuds i donar-se suport mutu.

Aquest grup es crearà a través d’una formació amb cursos i monogràfics destinats a facilitar la feina que fan aquests cuidadors, habitualment familiars directes de persones amb dependència.

Aquests cursos de suport començaran la propera setmana i s’allargaran fins al desembre, amb sessions que es faran a les instal.lacions del Servei de Respir ubicat al pis superior del Casal d’Avis del centre de PLF.

L’objectiu d’aquesta formació és augmentar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals i així de les persones en situació de dependència.

Es tracta d’un recurs que posa en marxa l’Ajuntament i que promou el suport emocional i la relació entre persones cuidadores que comparteixen una mateixa problemàtica, per tal que se sentin recolzades en el procés de cura de la persona en situació de dependència. Xesca Torres, és responsable de l’Àrea de Serveis Socials de PLF.

Per participar en aquestes sessions només cal ser cuidador de persona amb dependència i estar empadronat a PLF.

Les classes es faran cada dimecres amb una hora i mitja de durada; de 10 a quarts de 12 i fins el 10 de desembre.

Tot i que és una formació gratuïta cal inscripció prèvia al Punt d’Informació de l’Ajuntament, plaça Francesc Macià, 1 – 2n pis

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics