URGENT

L’Escola d’Adults de PLF consolida la seva oferta i augmenta en alumnes

Compartiu aquesta història

 

Amb el nou curs escolar torna també l’Escola d’Adults, el centre de formació continuada especialment dissenyada per a completar la formació formal i homologada pels majors d’edat.

Un any més els cursos d’idiomes, i especialment els d’anglès, són els més sol•licitats. El centre ofereix diferents nivells adaptats a les necessitats dels estudiants.

Rere l’anglès el nivell D de català és dels estudis més demandats. No en va en els últims anys aquest curs compta amb un alt percentatge d’aprovats.

Pel que fa a idiomes, enguany s’han consolidat 2 grups de francès; el d’iniciació i l’elemental.

Un altre dels cursos amb força demanda del centre són els de preparació per a les proves d’accés a Cicles Formatius tant de grau mitjà com superior així com les proves de graduat. Gràcies a aquests cursos molts joves de la localitat s’han reenganxat al sistema educatiu.

Amb els últims anys, l’Escola d’Adults ha consolidat la seva oferta formativa i ha augmentat el nombre d’estudiants gràcies a la trajectòria del centre i al boca orella, com explica la responsable del centre i tècnica d’ensenyament de PLF, Olga Samper.

Aquesta trajectòria a més ha aconseguit atreure l’atenció de persones no només de PLF sinó també de les poblacions veïnes com Fogars, Calella o Blanes.

Els cursos de l’escola d’adults es fan a les Ferreries en horari habitualment de tardes i vespres per permetre la conciliació laboral.

Tota la informació dels cursos i dels horaris d’aquest any els podeu trobar a la plana web de l’Ajuntament o directament a la seu de l’escola, a l’edifici del MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics