radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'GorraDimarts, 10:00-13:00
Inici » PLF es suma un any més a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

PLF es suma un any més a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 492 0

Sota el lema ‘Fem el carrer més nostre’, la nostra localitat organitza diferents accions per a la propera setmana en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Unes activitats organitzades per l’Ajuntament en col•laboració de la Generalitat de Catalunya i que volen conscienciar sobre l’ús que fem de la mobilitat per tal de contribuir a millorar la qualitat de l’aire i ajudar a prevenir els accidents de trànsit.

En aquest sentit la campanya vol incidir en missatges per fer de la nostra mobilitat més sostenible i segura. Escollir el transport públic col•lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe són algunes de les idees que es promouran a escoles o a entitats educatives i socials durant la propera setmana.

Olga Samper, des de l’àrea d’ensenyament de PLF destaca 3 activitats que es faran durant la setmana que ve.

El treball de conscienciació es farà amb les dues escoles de primària que treballaran la mobilitat a través dels dibuixos que faran a l’aula i que acabaran en una exposició amb premis pels millors

Entre les accions previstes hi ha un concurs d’Instagram on els qui ho vulguin podran penjar fotografies referents a la mobilitat i a PLF amb el hashtag #mobilitatPLF i #mobilitat2014. Les dues fotografies guanyadores, a banda de diferents premis com vals de regal, també seran les protagonistes de la portada de l’agenda d’activitats culturals.

Paral•lelament totes les fotografies etiquetades sota el hashtag #mobilitat2014 passaran a formar part del concurs d’àmbit català i organitzat per la Generalitat ‘Apunta’t al Clic Mob!’.

Les activitats es tancaran el dissabte dia 27 quan es farà a la biblioteca el taller Omplim el nostre poble de bicicletes i patinets dirigit a nens i nenes a partir de 7 anys  i pel que cal inscripció prèvia.