URGENT

La zona verda de Sant Lluís acaba amb la sanció d’un parell de vehicles en el primer mes i mig de funcionament

Compartiu aquesta història

Segons la Policia Local de PLF, només s’hauria multat a un parell de cotxes per estacionar indegudament a la zona d’aparcament exclusiu dels veïns de Sant Lluís des de la seva posada en marxa a mitjans de juliol.

Els agents dedicats al control dels vehicles estacionats s’han decantat pels avisos als cotxes, informant-los de la irregularitat que estaven cometent en l’estacionament.

En canvi, sí que s’han vist sancionats econòmicament els cotxes que aparcaven incorrectament sobre les línies grogues, els repintats o altres zones on està prohibit deixar el cotxe.

La posada en funcionament de les noves zones verda i blava tenia com a objectiu donar preferència als veïns de Sant Lluís per davant dels visitants del Marineland, tot i les discrepàncies que van mostrar alguns veïns a la mesura.

A més, des de la Policia Local, s’apunta que el nou sistema també “ha servit per millorar la circulació i l’espai per als veïns del barri”.

La previsió inicial era mantenir aquesta mesura fins al dia 20 de setembre, però ara el Govern Local haurà de decidir que fa amb aquests sistema d’estacionament a partir d’aleshores.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics