URGENT

Les pluges posen en perill els actes previstos en les localitats veïnes

Compartiu aquesta història

Les precipitacions estan sent incessants al llarg del dia i a Calella només aquesta matinada s’han registrat fins a 4 trucades al 112 notificant de diferents emergències per culpa dels aiguats.

Tot i la pluja, la Festa Major de Tordera en principi manté tots els seus actes previstos, ja que els escenaris amb els equips de so es troben resguardats sota els porxos de l’Ajuntament. En el cas del cercatasques, també es durà a terme a no ser que la pluja sigui massa intensa. De fet, si bé l’any passat l’aigua ja va jugar una mala passada a les festes de la població veïna, enguany els torderencs mantenen les esperances.

A Malgrat l’Ajuntament ja ha anunciat que si continuen les precipitacions el concert d’aquesta tarda a la Plaça de l’Església i el corresponent sorteig d’un creuer s’hauran d’ajornar fins dimarts vinent a la mateixa hora.

En el cas de Blanes, la Festa del Copatrons ja compta amb un “pla B”. Tal com s’ha organitzat, el Concert Jove es traslladarà al Casal Jove Morralla i la projecció del documental a la fresca “Oligopoly 2, el imperio eléctrico contra todos” es farà al Casal de La Cooperativa a la mateixa hora. Sobre la cercavila nocturna, el organitzadors han anunciat que no prendran la decisió de suspendre l’acte fins a l’últim moment.

De fet, les pluges només estan previstes per aquesta tarda i vespre. Però, en el cas que diumenge plogui, l’Ajuntament blanenc ja ha condicionat el teatre de la vila per si s’ha de traslladar l’Aplec de l’Amor que en principi es celebrarà a la Cala Sant Francesc, amb la Coral “DeuDeVeu”, coral guanyadora del concurs Oh Happy Day! de TV3.

Tot i això, en el cas que la meteorologia ho permeti, moltes activitats potser es podran desenvolupar amb normalitat en els seus corresponents espais assignats. De totes maneres, ara per ara, el cel sembla indicar tot el contrari

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics