radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » El president del PP al Maresme desacredita la professionalitat dels Bombers

El president del PP al Maresme desacredita la professionalitat dels Bombers

Estiu Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 677 0

Les xarxes socials han tornat a ser la via d’escapament d’un nou episodi de confrontació política. En aquest cas, el president del Partit Popular al Maresme i portaveu del mateix grup polític a Pineda, Diego Sánchez, ha criticat el fet que els Bombers del seu poble hagin penjat una estelada a la seva torre de comunicacions en comptes de “salvar vides”.

A més, qüestiona la professionalitat del cos de Bombers, ja que, tal com va publicar, li fa “por” necessitar-los i que li vegin a la seva mà les polseres que porta, amb la bandera d’Espanya. A tot això, el líder popular afegeix que segur que acaba “fregit” si arriben els serveis d’emergència del Parc de Pineda, pel que espera que siguin els d’una altre població els qui vinguin a rescatar-lo.

Sánchez considera que es tracta d’un atemptat contra la llei penjar l’estelada als equipaments públics. Per aquets motiu, “demana, sol•licita i exigeix la retirada immediata de l’estelada, perquè ocupa un lloc que no li pertoca, perquè és il•legal i perquè falta al respecte a molta gent”.

Tot i aquesta interpretació que es fa de les seves paraules, Sánchez assegura que si els Bombers treuen la bandera independentista, ell mateix anirà al Parc per si algun component del cos s’ha sentit “ofès”, però que per ara són ells els qui “ofenen” a la ciutadania.

Segons ha declarat el caporal del Parc de Bombers de Pineda al Punt-Avui, Francesc Moreno, l’estelada “fa molt temps” que hi és i es va substituir perquè l’anterior estava trencada.

De fet, l’agrupació Bombers per la independència ha comptabilitzat quinze parcs catalans amb l’estelada. Una forma de definir-se políticament que Interior ja ha ordenat retirar.

En el cas de Pineda, la bandera sobiranista comparteix espai amb l’ensenya del arc de Sant Martí, vinculada amb el col•lectiu homosexual.