URGENT

Un turista francès sobreviu a una caiguda de set pisos a Lloret

Compartiu aquesta història

El jove de 18 anys, que estiuejava a un apartament de la localitat veïna, va sobreviure de forma inaudita a la caiguda per la claraboia d’un edifici.

El cas és que el jove va pujar al terrat amb els amics per sobreportar millor la xafogor de dilluns passat, i al seure al plàstic del celobert del pati interior, aquest sostre va començar a cedir i va acabar precipitant-se per l’interior.

Afortunadament pel jove turista, el forat era tan estret que va poder quedar encaixat a una alçada de set pisos, fet que no el permetia caure, però tampoc pujar fins al terrat.

Per aquets motiu, va començar a deixar-se anar per les parets i provar d’entrar a algun pis que tingués la finestra oberta, però cap era suficientment gran per poder accedir. A més, el lliscament li va provocar diferents ferides per tot el cos, ja que només portava el banyador. Finalment, va acabar deixant-se anar fins a la planta baixa i un cop allà va haver de ser rescatat pels serveis d’emergència, que van eixamplar el forat on estava encaixat i així poder-lo treure.

Un cop alliberat i traslladat a l’hospital per tractar-li les ferides, la policia va fer una inspecció a l’edifici d’apartaments on es va produir l’accident. Segons van poder observar, tot i que la construcció es trobava molt deteriorada, el propietari llogava els pisos durant tot l’estiu sense tenir els permisos d’ús turístic, un fet que li pot comportar tota una sèrie de sancions des de l’Ajuntament.

Tal com haurien explicat els joves francesos, companys de l’accidentat, el propietari els va arribar a cobrar fins a 1.000 euros per l’estada a l’apartament durant una setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics