URGENT

Els serveis d’emergència de Blanes salven la vida a un home que s’estava ofegant

Compartiu aquesta història

La ràpida i coordinada actuació dels cossos d’emergència i seguretat de Blanes ha permès salvar la vida a un home que s’estava ofegant a la platja del S’Abanell a Blanes.

L’home de 76 anys i veí de Sabadell estava passant uns dies de vacances amb la seva família a un hotel de la localitat, quan de cop i volta mentre es banyava al mar el socorrista va adonar-se que s’estava ofegant.

De seguida els serveis de socorrisme i Protecció Civil es van posar en marxa i va poder treure l’home de l’aigua amb l’ajut del fill de la víctima, que és Policia Local de Sabadell, i una altra persona, que causalment era un bomber fora de servei.

Un cop l’home ha arribat inconscient a la sorra de la platja s’han iniciat les tasques de reanimació càrdio-pulmonar on s’han anat tornant fins a 6 persones: tres socorristes que hi havia a la zona, 2 efectius de Protecció Civil, el bomber fora de servei i el fill de la víctima.

Als pocs minuts a la zona també s’havien desplaçat dues ambulàncies i diferents efectius dels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes, per tal d’acabar d’acotar la zona, i, un cop estabilitzada la respiració, ajudar a traslladar a la víctima fins al camp de gespa artificial dels Pins on ha aterrat un helicòpter medicalitzat que se l’ha endut fins a l’Hospital Josep Trueta de Girona.

Tota una operació de salvament que s’ha desenvolupat en menys d’una hora.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics