URGENT

L’Estat adjudica les obres de millora de la N-II

Compartiu aquesta història

La ministra de Foment, Ana Pastor, va anunciar divendres passat l’adjudicació provisional del projecte de desdoblament de la carretera N-II entre Sils i Maçanet de la Selva, així com la construcció de tres noves rotondes a Tordera.

Si bé aquestes obres ja van ser adjudicades anteriorment, finalment mai es van dur a terme i s’ha hagut de repetir el procés.

Les rotondes de Tordera es construiran als laterals de la carretera i tindran un import de 7 milions d’euros. La primera donarà accés a la urbanització Tordera Parc, la segona donarà entrada a la zona de masies del veïnat de Sant Pere i la tercera rotonda servirà per entrar a Terra Brava. La construcció d’aquestes noves infraestructures comportarà l’urbanització de nous vials paral•lels a la nacional, així com el perforament d’un pas soterrat.

De fet, les rotondes de Tordera seran els únics canvis urbanístics que es produiran a la localitat veïna, després que l’Estat renunciés a desdoblar la via.

El tram que si que es desdoblarà serà el que va de Maçanet de la Selva a Sils. Uns 3 quilòmetres de la nacional que tindran un cost de més de 30 milions d’euros.

Més enllà d’aquestes obres de millora, l’Estat també ha adjudicat altres projectes urbanístics que afecten la nacional 2 al seu pas per la província de Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics