URGENT

L’executiva d’ERC de Malgrat decidirà demà el seu nou cap de llista

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana s’ha conegut la renúncia de l’actual portaveu del grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Malgrat i cap de llista a les eleccions municipals del 2011, Mar Obdúlia Cuatrecases, per motius personals. Davant d’aquesta circumstància, els seus càrrecs han recaigut sobre la regidora Anna Maria Anglada.

Per tant, l’executiva local haurà de decidir demà el nou cap de llista com a alcaldable a les eleccions municipals del 2015.

Anglada per la seva part ha comunicat a Ràdio PLF que no es poden revelar quines seran les persones que es postularan com a caps de llista de l’organització.

De totes maneres, la regidora assegura que el sistema de fer política del partit continuarà sent el mateix que ha sigut fins ara.

A més, tot i el canvi de portaveu, Anglada confirma que el paper del seu partit ha de ser el de defensar a les persones més dèbils de Malgrat mitjançant descàrregues fiscals.

Aquest canvi de portaveu d’Esquerra a Malgrat coincideix amb els moviments que estan fent la majoria dels partits polítics de cara a les eleccions municipals de l’any vinent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics