URGENT

Èxit de l’aplicació mòbil “iBlanes” que va servir per puntuar el Concurs de Focs Artificials

Compartiu aquesta història

L’aplicació per a smartphones creada per dos veïns de Blanes ha tingut més de 500 descàrregues en només 10 dies.

Aquesta eina es va utilitzar per a què els espectadors del concurs de focs artificials també poguessin puntuar de l’1 al 10 els espectacles de llum, color i so que s’oferien des de Sa Palomera per les festes de Santa Anna.

Si bé l’aplicació no tenia cap vinculació amb el jurat del concurs i els resultats que es van obtenir no eren vinculants, el que sí que és cert és que els usuaris van puntuar d’una forma similar a la de l’organització oficial.

De fet, la companyia guanyadora del concurs que va lluir-se la nit de divendres, va rebre una nota superior al 9 per part dels espectadors, mentre que la pirotècnica de dissabte amb els seus problemes tècnics escassament va superar el 3.

Els impulsors de l’aplicació mòbil ja han declarat que provaran de millorar estèticament el servei, i que properament “iBlanes” inclourà informació sobre els esdeveniments de la localitat, amb la opció de puntuar-los per destacar els actes més rellevants i identificar les seves qualitats.

Tots dos creadors ja han confirmat que la seva intenció ha sigut la de crear una eina de comunicació i coneixement col•lectiu a través de la cooperació que es genera entorn a les xarxes socials.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics