radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Inici » El Ple de l’Ajuntament de Blanes tractarà l’emergència habitacional i la pobresa energètica

El Ple de l’Ajuntament de Blanes tractarà l’emergència habitacional i la pobresa energètica

Estiu Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 666 0

Avui al vespre a partir de les 8 el consistori de Blanes tractarà en ple els problemes que tenen els veïns de la ciutat amb les seves vivendes i la contractació dels serveis bàsics com l’electricitat.

De fet, en línies paral•leles, la Plataforma d’Afectats per l’Hipoteca ja ha tractat en diferents estudis les dificultats que tenen les famílies amb els rebuts dels seus habitatges i com fan front als pagaments de les hipoteques.

En el cas de Blanes, aquesta organització social forma part de la Taula Local pel Dret a l’Habitatge i fins l’any passat ja havia actuat en 700 casos.

En el ple de l’Ajuntament blanenc també es tractaran una sèrie de mocions, com la presentada pel grup municipal de Convergència i Unió que demana la zona dels antics camps de futbol de Blanes com a zona per a l’aparcament gratuït de cotxes. Una mesura que l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ja va titllar fa un parell de setmanes de “populista”, tal com recull el Punt Avui. A més, aquest rotatiu també apunta que l’Ajuntament voldria evitar un enfrontament amb SABA, la concessionària que controla la zona blava de Blanes.

 

Per altra banda, el grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa impulsarà dues mocions. Una primera per propulsar un nou pla de mobilitat, i una segona per posicionar-se municipalment en contra dels bombardejos d’Israel sobre Gaza i recolzar al poble palestí.