radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Tordera i Pineda de Mar, entre els 13 municipis que compraran gasoil de forma agregada

Tordera i Pineda de Mar, entre els 13 municipis que compraran gasoil de forma agregada

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

Petronieves, empresa que ha guanyat el concurs públic que va organitzar el Consell Comarcal del Maresme, serà l’encarregada de distribuir els gasoil a 13 pobles de la comarca que participen en aquesta compra agregada.

La idea d’aquest tipus d’adquisició és estalviar diners, ja que es basa en una economia d’escala que pretén comprar de forma conjunta i així al percebre tots els Ajuntaments plegats el gasoil els acaba sortint més barat el combustible.

Entre aquests municipis estan Tordera i Pineda, els quals també participen en aquesta compra conjunta i podran traslladar el gasoil a les seves localitats conforme a les necessitats que se’ls presentin. De fet, l’estalvi en general voreja el 10% que si fessin la compra de manera individual.

Des de fa 8 anys que el Consell Comarcal del Maresme aposta per la compra agregada com a sistema per aconseguir uns preus més competitius en l’adquisició de material, en aquest cas gasoil, o en la contractació d’altres serveis com el de telefonia mòbil o internet.

Segons es defensa des de l’organisme, aquesta economia d’escala beneficia als municipis més petits, ja que no tenen la necessitat d’adquirir grans serveis.