radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Esquerra Unida i Alternativa de Malgrat de Mar escull a Miquel Sardà com a nou coordinador de l’organització

Esquerra Unida i Alternativa de Malgrat de Mar escull a Miquel Sardà com a nou coordinador de l’organització

COMPARTEIX-HO
, / 614 0

L’assemblea de la formació a Malgrat va escollir en consens a Miquel Sardà com a nou coordinador de l’agrupació.

Sardà que és mestre, educador social, psicopedagog i tècnic del serveis socials de l’Ajuntament de Blanes, considera que els objectius de l’agrupació política es impulsar una política d’esquerres social i real :

El nou coordinador de l’assemblea d’Esquerra Unida considera que la seva agrupació és la única que proposa un Govern d’esquerres a Malgrat. A més, la seva intenció és la d’acostar el programa electoral a la ciutadania malgratenca pel que se’l puguin fer seu, en base a les seves necessitats:

Sardà a la vegada confia plenament en Iniciativa Catalunya Verds com a socis de partit i enarbora les bones relacions i la compenetració que tenen ambdues agrupacions a Malgrat.

Actualment la coalició d’Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa té un regidor a l’Ajuntament de Malgrat, i en les passades eleccions municipals van tenir problemes en confeccionar la llista electoral.