radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Els Mossos i la Policia Local de PLF aconsellen als ciclistes sobre els perills i riscos de la carretera

Els Mossos i la Policia Local de PLF aconsellen als ciclistes sobre els perills i riscos de la carretera

Estiu Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 540 0

Aquets matí els dos cossos policials han ofert una xerrada al Centre de Música i Dansa de PLF a una cinquantena de nens i nenes del Casal d’Estiu sobre els perills que pot suposar no circular correctament amb bicicleta.

De fet, les sessions no només s’estan fent als joves, sinó que els Mossos d’Esquadra també ofereixen aquesta mena de xerrades en autoescoles, empreses i organitzacions que puguin estar vinculades amb la mobilitat.

Tal com explica el cap de l’Àrea regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra, Joan Costa, la intenció d’aquestes exposicions es fer reflexionar als usuaris de la bicicleta sobre els perills i riscos que es poden trobar a la carretera.

Davant d’aquesta sèrie de consells actualment està sobre la taula la nova normativa que afecta a la circulació amb el casc de seguretat. Costa explica com s’està desenvolupant aquesta nova regulació.

De totes maneres encara s’està a l’expectativa que en el reglament surtin les noves reformes, i per tant, encara no s’està aplicant l’obligació de dur del casc entre els menors de 16 anys.

En el cas de PLF, el principal problema es vincula amb l’ús dels patinets. Tal com apunta el cap de la Policia Local de PLF, Antonio Carreras, tot i que l’ús del casc en aquest transport no és obligatori si que és recomanable.

Els Mossos d’Esquadra apunten que s’ha avançat molt en la conscienciació de conductors i ciclistes respecte als riscos i perills que es poden trobar a la carretera. Tot i així, el cos policial assegura que encara queda molta feina pedagògica per fer.