radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Comencen els preparatius per la Festa Major de Blanes i el concurs de Focs Artificials

Comencen els preparatius per la Festa Major de Blanes i el concurs de Focs Artificials

COMPARTEIX-HO
, / 615 0

Diferents figures polítiques i entitats de Blanes van presentar ahir el rpograma de festa major de Santa Anna,que es celebrarà entre el 20 i el 28 de juliol, mentre que el Concurs Internacional de Focs d’Artifici es durà a terme entre el 24 i el 27 de juliol, coincidint amb el cap de setmana de la fetsa gran.

Enguany, el pressupost ha augmentat un 33% respecte l’any passat, un percentatge que es tradueix en 75.000 euros, mentre que pel concurs de focs s’hi destina el mateix import que en el 2013, és a dir, 104.000 euros.

La Festa de Santa Anna consolida els espais temàtics amb un gruix d’activitats destinades a tots els públics. Per aquest motiu trobrem dos escenaris: el de Festa Major a la plaça dels Dies Feiners i l’escenari jove Ensorra’t, ubicat a la platja, entre diversos espais a càrrec d’entitats.

Com a novetat hi haurà un escenari infantil al passeig Cortils i Vieta. A l’espai per joves s’hi han programat 11 concerts, mentre que a l’escenari de festa major hi haurà les activitats més tradicionals. Entre altres, destaca el Correfoc, l’Aplec de l’Amor amb DeudeVeu d’Oh Happy Day i les quatre nits d’espectacles pirotècnics que, per primera vegada, inclouen una companyia eslovaca.