URGENT

Dues persones moren ofegades en les platges de Calella i Santa Susanna

Compartiu aquesta història

Tal com ha informat Protecció Civil en un comunicat, la primera mort que es va produir ahir va ser en la cala de Rocapins, prop de la platja de les Roques de Calella.

La víctima, un home de 50 anys i de nacionalitat russa hauria entrat a l’aigua i hauria perdut la consciència. Una vegada va arribar l’equip del Servei d’Emergències se li va practicar les maniobres de reanimació sense èxit.

Per altra banda, l’home que va perdre la vida a Santa Susanna tenia 72 i era de nacionalitat espanyola. Aquesta persona hauria mort al xocar contra les roques de la platja de les Caletes, situada just davant dels apartaments Bon Repòs.

Es dóna el cas que en cap de les dues platges hi havia servei de socorrisme i la mar estava molt alterada, com ja s’havia avisat davant dels forts vents dels últims dies.

En aquest sentit, Protecció Civil recorda que avui continuen onejant les banderes groga i vermella per culpa de la mala mar en molts punts de les nostres costes. Per aqeust motiu es recorda que cal extremar les precaucions en el bany i les activitats marítimes.

Amb els morts d’ahir a l’Alt Maresme ja són 5 les persones que han perdut la vida en el litoral català des de que ha començat al temporada d’estiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics