URGENT

39 infants demanen plaça a la Llar Municipal

Compartiu aquesta història

Acabat el termini de preinscripcions, un total de 39 nens i nenes han demanat plaça a la llar d’infants pública de PLF dins el termini establert. Fora de termini també s’han presentat algunes demandes.

Tenint en compte que pel curs vinent hi havia ofertades 55 noves places, la previsió és poder atendre a la majoria de demandes presentades.

En aquest sentit, l’únic grup que està tancat és la línia de l’aula de nadons, on ja hi ha els 8 infants possibles. Només en el cas que es pogués omplir un grup nou, és crearia una segona línia.

On queden encara places és en les 3 línies de P1 i les 3 de P2. En aquest sentit hi ha 9 places disponibles per infants d’1 any i 7 pels de dos anys, ja que cal tenir en compte els infants que estan a la llar i que passen de curs.

D’aquesta manera, el mes de setembre el nou curs de la llar d’infants arrancarà amb 91 infants, tot i que encara hi ha una 15a de places disponibles per cobrir.

Tot i la baixada de places, el consistori no preveu una reestructuració de la plantilla de la llar d’infants, com sí va passar fa dos anys.

Llavors es va acomiadar a dues educadores. Recentment, l’Ajuntament de PLF i aquestes educadores han arribat a un acord per la seva indemnització després que les dues denunciessin el consistori, i que la justícia, en segona instància, els donés la raó.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics