URGENT

Valentí Agustí creu que Navarro ha estat rematat pels propis socialistes

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda el primer secretari del PSC, Pere Navarro, va dimitir del càrrec a l’espera del congrés que s’ha de fer aquest cap de setmana.

Una decisió que arriba just després que el secretari general del PSOE, Alfredo Perez Rubalcaba també anunciés la seva marxa. Dues renuncies que l’alcalde de PLF, el també socialista Valentí Agustí, vincula als mals resultats aconseguits pel partit en les últimes eleccions europees de fa 3 setmanes.

Tot i que afirma que aquestes decisions segurament han estat meditades, Agustí les considera exagerades. L’alcalde diu que la relació amb Navarro ha estat sempre cordial i considera que els seus postulats han estat lògics.

Agustí recorda l’aposta federal de Navarro i creu que el primer secretari sortint ha estat rematat pels propis companys del partit que li han donat l’esquena en els últims temps. Agustí critica als socialistes dissidents o crítics amb l’aparell del partit.

En aquest sentit Agustí creu que hi ha alguns alcaldes socialistes que han jugat en contra de Navarro ja que veuen perillar la seva reelecció sota les sigles del PSC en les eleccions de l’any que ve en el context polític actual.

 

Foto  de portada: Visita de Navarro a PLF l’any passat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics