URGENT

S’obre el procés de selecció del personal del casal d’estiu de PLF

Compartiu aquesta història

 

L’equip que dirigirà aquesta activitats estival estarà format per 34 persones, de les quals 29 són monitors, 1 director i 4 auxiliars de monitors de lleure.

El consistori ha publicat les bases per participar en el procés de selecció d’aquest personal, i ja es poden presentar les sol•licituds a l’oficina d’atenció al ciutadà de PLF, a l’edifici de l’Ajuntament.

El procés és de concurs lliure on a banda del domini del català i el castellà, es valoraran els mèrits de cada aspirant entorn al món del lleure. A més, també caldrà superar una entrevista personal. A partir de tot plegat el jurat serà qui determinarà qui passa les proves i es contractarà pel casal d’estiu municipal, que es farà entre el juliol i l’agost a les instal.lacions de l’escola Les Ferreries.

Els aspirants, a més, caldrà que abonin les taxes per presentar-se al concurs que van dels 6 als 10e segons la categoria.

La figura del director responsable tindrà jornada completa, però dels 29 monitoris n’hi haurà 3 a jornada completa i 26 a jornada parcial de 22 hores i mitja a la setmana, tot i que no serà per a tota la temporada, ja que alguns només treballaran al juliol.

També es necessitaran 4 auxiliars de monitors, tots ells en jornada parcial

Els sous, segons les bases, varien entre els 1235 € bruts del director fins els 657€ dels monitors a mitja jornada.

Podeu consultar les bases i les dates del concurs a través de palafolls.cat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics