radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » Malgrat no obrirà la piscina municipal aquest estiu

Malgrat no obrirà la piscina municipal aquest estiu

Comarcal Estiu

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 674 0

Les obres de remodelació de la coberta del pavelló esportiu vell, que està just al costat de la piscina, obligarà al consistori a mantenir tancada la instal.lació aquest estiu, segons ha confirmat l’Ajuntament de Malgrat.

El consistori afirma que la decisió s’ha pres per motius de seguretat, ja que les obres a realitzar al pavelló veí inclouen el canvi total de l’actual coberta d’uralita, un material nociu per la salut. Això implica que els treballs de rehabilitació hauran de ser realitzats per empreses especials i amb mesures de seguretat més grans, pel que l’Ajuntament ha decidit no obrir la piscina. La regidora d’esports de Malgrat, Ana Vega, explica que la decisió s’ha pres per precaució i reconeix que ha comportat malestar a la població.

Fa anys que els equips i clubs esportius que entrenen i competeixen al pavelló vell es queixen de les deficiències de la instal•lació. Sobretot de les infiltracions d’aigua de l’actual coberta que, a més, no respon a la normativa actual.

Mentre durin les obres, els equips que fan ús del pavelló seran reubicats en d’altres espais i pistes que s’han dissenyat al municipi per tal de poder entrenar i competir.

Actualment el pavelló acull als clubs de bàsquet, judo, hoquei i patinatge. Alguns d’aquests clubs estaran l’inici de la propera temporada a la pista esportiva del col.legi Marià Cubí. Vega reconeix que el canvi tampoc agrada als clubs, i anuncia que continua cercant una solució alternativa.

En aquest sentit, s’ha contactat amb municipis veïns com Blanes i PLF per poder accedir a les seves instal.lacions esportives.

L’ajuntament preveu que les obres del pavelló esportiu comencin a principi del proper mes de juny i el termini d’execució dels treballs s’allargarà fins a finals d’any. Els treballs, que a banda de la coberta també inclou el reforç de les estructures principals, tenen un pressupost de 600 mil€, més d’un 30% menys del que s’havia pressupostat inicialment, ja que les obres tenien subvencions per uns 900 mil €.