URGENT

Tornen a fer pintades a casa de l’alcalde de Blanes

Compartiu aquesta història

 

Segons publica el Blanes al Dia, la casa de Josep Marigó va tornar a patir un atac la nit de dimecres a dijous de la setmana passada. Segons explica aquest mitjà alguns desconeguts van pintar la frase Marigó Lladre a la façana de la casa del batlle, que va ser esborrada el passat dilluns.

El mateix Marigó va denunciar a la policia aquestes pintades ja la passada setmana.

No és la primera vegada que la casa de Marigó es desperta amb un atac. El juliol de l’any passat, dies abans de la Festa Major, alguns desconeguts van llençar una vintena de globus amb pintura blava dins contra la façana de la casa.

Davant d’això Marigó afirma està espantat, ja que té la sensació que algú el segueix.

Diu l’alcalde de Blanes que fa uns anys, quan ETA atacava a regidors de ciutats importants, va haver de mirar sota del cotxe i que tem que hagi de tornar a patir per la seva seguretat.

Tot plegat arriba quan un jutjat ha admès a tràmit una querella presentada pel president del club d’hoquei de la ciutat, Josep Ridaura, per presumpte prevaricació i tràfic d’influències.

En aquests dies, tant Marigó com Ridaura s’han llençat acusacions mútues amb comunicats i rodes de premsa. L’alcalde l’acusa de tenir-li mania i de perseguir-lo als jutjats, mentre que Ridaura l’acusa d’amagar informació relativa a la denúncia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics