URGENT

Xerrada sobre el futur econòmic d’un Estat Català

Compartiu aquesta història

 

Palafolls per la Independència ha organitzat una Xerrada-Col•loqui per aquest dijous al vespre amb el Centre Català de Negocis (CCN), una associació d’empresaris, directius i professionals desvinculat de qualsevol partit polític que defensen un Estat propi, per tal de garantir el futur del teixit empresarial català.

A la xerrada de demà el ponent serà Francesc Gimenez, membres del Centre Català de Negocis i que exposarà, per exemple la viabilitat econòmica d’una suposada Catalunya independent.

La trobada, que començarà a 2/4 de 9 i durarà unes dues hores segons les previsions, vol presentar dades que refermarien aquesta viabilitat.

El Centre Català de Negocis explica que cada any s’envien a Madrid 16.500 M€ que després no tornen a Catalunya. Uns diners que si es quedessin a casa nostra ajudarien a baixar impostos, augmentar les pensions i dotar el fons català de reserva, realitzar infraestructures d’estat, invertir en polítiques socials i innovació i en despeses d’estat com les contribucions a la Unió Europea, ambaixades, etc.

Aquesta organització defensa Catalunya seria el quart país d’Europa amb major renta per càpita i que una Catalunya independent generaria nous llocs de treballs, passant, segons estudis, del gairebé 23%, fins un entre 4-7%.

La xerrada serà demà al vespre a la sala d’actes del MiD.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics