URGENT

Sortida per descobrir el patrimoni de Sta. Susanna

Compartiu aquesta història

L’entitat local Vivelles Cultura i Entorn ja que a punt una nova activitat per aquest proper dijous dia 1 de maig.

Ara la sortida vol descobrir el patrimoni històric de Sta Susanna a través d’una passejada pel municipi. Una sortida que recorrerà diferents indrets com la Torre de Mas Galter, la capella de Sta Susanna, Can Salvi, Can Ratés o el molí fariner d’en Jordà i d’altres elements que s’aniran trobant tot resseguint la riera de la localitat.

La passejada començarà a 2/4 de 10 del matí des de la Plaça de Catalunya de Sta. Susanna, just davant de L’ajuntament, i els organitzadors asseguren que es tracta d’una ruta apte per a tothom, sense desnivells importants i per contra en destaquen el gran valor cultural i paisatgístic. Ho ha explicat Xavier Salicrú, responsable de Vivelles Cultura i Esports.

Aquesta passejada és la tradicional sortida que organitza l’entitat de St Genís conjuntament amb 3 entitats culturals més d’altres poblacions veïnes.

Es tracta de les malgratenques la Barretina i l’Associació Pepet Caralt, i l’associació Sta Susanna Orígens i memòria.

Ja fa 3 anys seguits que aquestes 4 entitats s’ajunten per organitzar plegats una activitat anual, relacionada amb la cultura i la natura d’aquestes poblacions.

Les altres dues havien començat a Malgrat i havien acabat una a St. Genís i l’última, el primer de maig de l’any passat, va finalitzar al Castell de PLF.

Diu Salicrú que cada any es busca incidir en un poble diferent i destaca l’entesa amb la resta d’entitats amb les que comparteixen objectius.

La ruta per Sta. Susanna arriba després de l’exitosa sortida organitzada per Vivelles entorn a la Guerra de Successió a PLF, realitzada a principis d’aquest mes d’abril amb èxit de participants.

Imatge de portada: foto antiga de Can Ratès

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics