URGENT

Tornen a obrir inscripcions pel casal d’estiu de Malgrat perquè encara hi ha places

Compartiu aquesta història

 

Acabat el període d’inscripcions al casal d’estiu municipal de Malgrat, l’Ajuntament ha informat que han demanat plaça 235 nens i nenes. Tots ells han estat admesos per aquesta activitat estival.

De fet encara queden places vacants pel que el consistori ha decidit obrir un segon període d’inscripcions del 9 al 16 de maig.

Segons explica l’Ajuntament, el seu Casal d’Estiu té encara 150 places vacants, la majoria pels mes de juliol tant matí com tarda, tradicionalment el mes més sol•licitat.

Qui vulgui demanar plaça ho podrà fer en aquest segon torn d’inscripcions que es farà al nou edifici de l’Àrea de Serveis Personals en horari de matí. Les inscripcions s’atendran en funció de les places vacants i segons l’ordre d’arribada.

La Regidoria d’Educació recorda que el termini de recollida de rebuts de pagament s’obre aquest divendres i s’allargarà fins el 7 de maig. El termini màxim per al pagament de la matrícula és el 9 de maig i el de pagament de la quota, el 23 de maig.

D’altra banda les inscripcions per al servei de menjador i acollida del casal es poden fer entre avui i demà i també dilluns i dimarts de la setmana que ve al mateix edifici de Can Feliciano.

 

L’Ajuntament oferirà una reunió informativa sobre el funcionament del Casal d’Estiu d’enguany, adreçada a les famílies, el proper 20 de juny a les 20 h al Centre Cultural.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics