radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Blanes i Lloret volen mancomunar el transport urbà

Blanes i Lloret volen mancomunar el transport urbà

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 604 0

Les dues ciutats han aprovat en els respectius plens estudiar la possibilitat de mancomunar el servei de transport urbà, una iniciativa que podria començar a fructificar en un parell d’anys quan els dos municipis hauran finalitzat les respectives concessions actuals. Totes dues amb l’empresa Transports Pujol.

De fet, a Blanes el contracte amb l’empresa de transports va finalitzar el passat desembre, i des de llavors Pujol continuava gestionant el servei a l’espera que l’Ajuntament de Blanes decidís durant quant temps prorrogava la concessió. En aquest sentit, l’equip de govern presenta avui al ple una proposta per allargar la concessió amb Pujol fins al desembre de 2015, una data que coincidiria amb la finalització del contracte de Lloret, quan es podria fer la mancomunació del transport urbà entre aquestes dues poblacions. Aquesta prorroga vindrà acompanyada de la demanda de millores al servei.

Mentre no arriba el moment, els dos municipis tenen previst treballar conjuntament per establir els mecanismes que portin a mancomunar el servei, sempre d’acord amb la Generalitat, ja que la unió dels dos serveis seria interurbà i, per tant, dependria del govern català.

També s’ha tingut en compte que a mitjans de l’any que ve hi haurà eleccions municipals i per tant cal donar als nous ajuntaments sorgits de les urnes el temps necessari per arribar acords.