URGENT

Agustí i Campoy es plantegen si tornar a presentar-se a les eleccions

Compartiu aquesta història

 

Segons publica avui el diari el Punt, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí i la de Malgrat, Conxita Campoy, haurien traslladat al partit la seva decisió inicial de no repetir a les properes eleccions municipals del 2015.

Els dos històrics alcaldes socialistes de l’Alt Maresme es mantenen sòlids a l’alcaldia; Agustí des de fa 31 anys i Campoy des d’en fa 23.

Des del PSC, però, s’afirma que a dia d’avui la decisió definitiva no està pressa i de fet, la formació els transmet que són un actiu important al territori i volen que ho continuïn sent.

Agustí fa temps que assegura a petit comité que no es tornarà a presentar com alcaldable socialista. Ho vincula al final d’un cicle i no a un cansament.

Agustí, que l’any que ve es jubilarà com a metge de capçalera, és director de la Comunitat Terapèutica del Maresme. Precisament afirma al diari que necessita més temps per dedicar-se a la psiquiatria i als projectes de la Comunitat.

Tot i això, Agustí no vol tancar-se la porta a tornar a presentar-se l’any que ve com a cap de llista del PSC a PLF. De fet no és la primera vegada que Agustí anuncia la possibilitat de retirar-se, però en el darrer moment sempre ha acabat acceptant la proposta del partit.

De fet ahir, preguntat si sabia si es presentaria deia això:

-*

En cas que s’acabi confirmant la marxa d’Agustí el relleu que apunta el diari és l’actual primera tinenta d’alcalde i regidora de l’àrea de Serveis a les Persones, Dolors Agüera.

En el cas de l’alcaldessa de Malgrat, aquesta ja havia manifestat, les passades eleccions, que no tenia intenció de continuar gaires anys més a la política local.

En els últims anys, Campoy ha patit el desgast de governar en minoria, tot i el pacte amb el PP.

Fonts del PSC han destacat que l’alcaldessa ha encetat un període per reflexionar si continua o no a la política local.

Consultada per aquesta emissora, Campoy afirma no tenir encara pressa la decisió sobre presentar-se o no als propers comicis municipals.

 

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics