URGENT

S’obren les inscripcions pel casal d’estiu de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Mentre PLF està a l’espera de rebre els informes pertinents, Malgrat ha tirat pel dret i avui ha obert les inscripcions pel seu casal municipal d’estiu.

L’activitat, adreçada a infants i joves de 3 a 11 anys, manté el mateix nombre de places que l’any passat, amb una punta de 250 participants pel mes de juliol al torn de matí. Pels més grans de 12 anys i fins els 16, es tornaran a programar tallers multiesportius i d’altres de creatius.

El casal d’estiu es farà a les instal.lacions de l’escola Montserrat de dilluns a divendres amb torns de matí i tarda. Als matins de 9 a 1 i les tardes de 4 a 7, mentre que els tallers per a joves es combinaran també amb el Ceip Marià Cubí.

El preu de les activitats d’estiu es mant. Així un mes mati i tarda costa 160€ mentre que un mes matí o tarda 120€. A tots els preus cal sumar-hi 20€ de matrícula. Tot i això hi ha bonificacions per a germans.

Per assignar les places hi haurà diferents criteris que puntuaran als sol.licitants. Estar empadronat a Malgrat tindran prioritat, així com la participació d’altres germans al casal.

El procés d’inscripció es tancarà en 10 dies i es fa a la nova seu dels serveis personals de l’Ajuntament a l’antiga caserna de la policia a Can Feliciano. Unes instal.lacions que s’han obert al públic avui dilluns, i on es poden trobar els serveis relacionats amb les regidories d’Esports, Promoció Econòmica, Educació, Acció Social i Ciutadania, i Solidaritat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics