URGENT

Malgrat reobre l’antiga caserna de Policia per allotjar-hi els serveis personals

Compartiu aquesta història

Les regidories d’Esports, Promoció Econòmica, Educació, Acció Social i Ciutadania, i Solidaritat s’instal•laran a partir daquest dilluns a l’antiga caserna de la Policia Local a Can Feliciano.

Mig any després, ja s’han finalitzat les obres de condicionament de l’antic equipament policial. Uns treballs que van començar a l’octubre i han tingut un cost de 114.000 euros, finançats íntegrament per l’Ajuntament malgratenc.

La nova Àrea de Serveis Personals tindrà dos accessos diferenciats, un per a Serveis Socials i Promoció Econòmica, que s’ubicaran a la planta baixa, i un per a la resta de departaments, que estan en el pis de dalt.

Amb el canvi d’edifici el serveis, que fins ara estaven al carrer Ramon Turró, també canvien de número de telèfon. El nou serà el 93 761 43 86.

Un cop traslladats els serveis personals a la seva nova ubicació, l’actual edifici del carrer Ramon Turró allotjarà l’Escola Municipal d’Adults. De fet l’Ajuntament ha anunciat que també reformarà aquest edifici ja que actualment pateix un problema d’infiltracions d’aigua.

Des que la Policia Local va estrenar les noves dependències, ara fa 4 anys i mig, l’antiga caserna ha quedat en desús fins que el consistori va decidir traslladar-hi els serveis Personals.

L’ajuntament espera que en breu es farà una jornada de portes obertes del nou equipament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics