URGENT

Demà al vespre hi ha ple a l’Ajuntament de Malgrat

Compartiu aquesta història

Es tracta de la sessió ordinària corresponent al mes d’abril que es farà a partir de les 7 de la tarda amb 13 punts a l’ordre del dia.

D’aquests 4 estan destinats a parlar de sancions interposades des del ple contra propietaris d’animals de companyia que han incomplert la normativa vigent en aquest municipi.

Comença a ser habitual que el plenari de Malgrat tracti aquest tipus de sancions. En només 10 dies del mes de maig del 2012, la policia local de Malgrat va interposar 23 sancions relatives a aquesta normativa. Les sancions greus són les que han de passar pel ple.

A banda d’aquest punts relatius als animals de companyia, el ple de demà també haurà de revisar les tarifes d’aigua potable a proposta de l’empresa que gestiona el subministrament i es donarà a conèixer el Pla Director dels recursos hídrics del municipi.

Un altre dels punts que es tractaran en el ple de demà dijous, serà l’adhesió a una central de contractació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

A banda dels punts de gestió, ICV-EUiA ha presentat dues mocions a la sessió de demà. La primera sobre la campanya X una Catalunya Social

El text té com a objectiu donar suport a les organitzacions socials que han engegat aquesta campanya que demana que es reconegui els drets socials de tots els ciutadans catalans. La intenció és que es facin polítiques que creïn ocupació i que es lluiti contra l’atur i la precarietat. També es defensa la negociació col•lectiva i una administració local propera i amb recursos suficients.

La mateixa formació presenta una moció en contra de la reforma de la llei de l’avortament proposada pel ministre Gallardón.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics