URGENT

Una avaria deixa 5.000 clients sense subministrament elèctric a Lloret

Compartiu aquesta història

 

El tall es va produir dissabte al vespre afectant a uns 5.000 llars de la localitat. L’avís d’alerta al servei d’incidències de la Companyia Endesa es va donar cap a les 9 de la nit, moment en que l’elèctrica va enviar els seus tècnics per tal de reparar la incidència.

Fonts de la pròpia companyia han assegurat a RP que la incidència va afectar bàsicament a Lloret i que es va notar de forma generalitzada a tota la població.

Segons les mateixes fonts, la incidència va afectar durant 5 hores, de les 9 del vespre i fins les 2 de la matinada, moment en el que es va poder restablir el subministrament elèctric als 5000 clients afectats.

La companyia elèctrica explica que l’avaria va ser causada en una línia de mitja tensió que es va desconnectar i va obligar als equips tècnics d’Endesa a desplaçar a diferents tècnics.

Només fa 10 dies que 1500 clients del barri de St Lluís de PLF també es van quedar a les fosques durant prop de 4 hores, per un problema en el transformador que alimenta aquesta zona de la nostra localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics