URGENT

Les poblacions veïnes viuen el carnaval amb festes i rues

Compartiu aquesta història

 

A l’espera de la gran rua de carnestoltes de PLF, que es farà aquest proper dissabte, la resta de poblacions ja han viscut les seves principals activitats de carnestoltes.

Des de fa molts anys, l’acte central del Carnaval a Blanes és la Rua que se celebra la tarda del diumenge. Enguany han desfilat a la rua més de 1.400 persones, 22 carrosses i 20 comparses que majoritàriament provenien de Blanes, Lloret i Tossa, així com de diverses poblacions de l’Alt Maresme, o Girona. Pels volts de les cinc de la tarda, la rua va iniciar el seu recorregut pel carrer Jaume I, continuant fins arribar al passeig de la Marina.

El III Carnaval de la Costa Brava Sud es tancarà a Blanes dimecres, amb diverses activitats en motiu de l’Enterrament de la Sardina.

A Malgrat el Rei Carnestoltes va arribar a la plaça de l’Església divendres al vespre. Des d’allà va sortir la rua, que va passar per l’avinguda del Carme, fins arribar al pavelló dels germans Margall, on es va fer el ball de Carnaval.

Dissabte es va fer la rua infantil que també va acabar al Pavelló Germans Margall, amb un espectacle infantil.

 

La festa de Carnaval de Malgrat es tanca dimecres amb una passejada de vídues al matí i l’enterrament de la sardina a la tarda.

Tordera va viure la seva rua dissabte a la tarda amb el concurs de disfresses, en la que hi van participar unes 500 persones, entre particulars i comparses i grups del carnestoltes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics