URGENT

Ensenyament elimina una línia de P3 de l’escola Marià Cubí de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

L’abaixada de la natalitat, la disminució de persones nouvingudes al municipi i la possibilitat de les escoles concertades d’augmentar el nombre de places a les seves aules ha comportat l’eliminació d’una classe de P3 a una de les 2 escoles públiques de Malgrat; el Ceip Marià Cubí.

Des del centre educatiu, però, s’alerta que aquesta eliminació d’una línia de P3 pot comportar afectes més enllà de la pèrdua d’un mestre. En aquest sentit afirmen que la mesura comportarà també l’eliminació de reforços i d’especialistes i, per tant, d’alguns serveis prestats al centre eductiu.

En aquest sentit, segons apunta Ona Malgrat, un dels que es podria veure afectat amb la mesura és l’aula d’educació especial que el centre va decidir continuar oferint tot i que Ensenyament els eliminés aquesta classe per culpa de les retallades. .

L’escola pública Marià Cubí ofereix actualment dues línies de tots els cursos, excepte de 4t i de 5è que en té tres d’obertes. El centre esperarà a rebre totes les sol•licituds de la preinscripció per al curs vinent per pressionar de nou el departament d’Ensenyament de la Generalitat i intentar que faci un pas enrere en la decisió de suprimir una línia de P3 al centre.

Mentrestant s’han penjat cartells i pancartes reivindicatives arreu del municipi demanant el manteniment de la  línia de P3 i la resta de serveis al centre públic.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics